Olympijský běh 2024

Zbývá posledních pár dní na registraci na letošní T-Mobile Olympijský běh – Veltrusy!

Přijďte se ve středu 19. června zúčastnit největší běžecké akce v ČR, oslavit Mezinárodní olympijský den a zaběhnout si do veltruského parku 5 či 10 km.

Registrace končí definitivně již v pátek 7. června, později to není možné: https://www.olympijskybeh.cz/zavody/veltrusy-2024.

Největší běžecká akce v Česku se koná na oslavu olympijských hodnot a myšlenek a letos je hlavním tématem hodnota „přátelství“. Zúčastnit se mohou děti i dospělí všech věkových kategorií, kteří rádi sportují.

Část ze všech startovných T-Mobile Olympijský běh navíc putuje na sportování dětí z Česká olympijská nadace. Svou registrací tak přispějete dětem, které by jinak sportovat nemohly. Výši částky na nadaci můžete při registraci určit podle sebe.

Akce je spojená s oslavou mezinárodního Olympijského dne a v České republice se koná již od roku 1987. První ročník inicioval legendární běžec Emil Zátopek. Po celém Česku se uskuteční na 90 olympijských běhů se společným startem v 18 hodin. Mezi nimi nebude chybět ani závod ve Veltrusích, který v zámeckém parku nabídne trasu na 5 nebo 10 kilometrů.

Děkujeme všem, kteří s námi běhají. Má to smysl!

Komentáře jsou zakázány.