Ocelový Mars 2018 se koná

DO TERMÍNU SE STIHNUL PŘIHLÁSIT DOSTATEČNÝ POČET ZÁVODNÍKŮ, TAKŽE ZÁVOD SE KONÁ 8-). Rušíme ovšem kategorii „přeborník ASPV Veltrusy“ pro malou účast členů.

vypsané kategorie:

muži, ženy, přeborník ASPV Veltrusy (člen ASPV Veltrusy, který bude mít do 20.6.2018 řádně zaplacené příspěvky pro rok 2018)

sraz:

SOBOTA 23. 6. 2018
– v 8.00 parkoviště u obecního úřadu Veltrusy
– nebo 8.30 pískovna Vojkovice
s sebou: plavky, kolo, helma na kolo

trasa:

plavání: 500 m (pískovna Vojkovice)

kolo: 30 km (pískovna Vojkovice – Zlosyň – Úžice – Netřeba – Korycany – Chlumín – Zálezlice – Kozárovice – Bukol – Dědibaby – Dušníky – Všestudy – Červený Mlýn (trasa vede po „okreskách“)

běh: 5 km (okruh veltruským parkem)

(mapu trasy obdrží každý závodník před startem)

startovné: 50 Kč

pravidla: Závod je určen pro amatérské závodníky bez platné licence ČSTT. Závodníci musí být starší 18ti let (závodníci mladší 18ti let se mohou účastnit pouze po odevzdání písemného prohlášení rodičů, závodníci mladší 15ti let pouze v doprovodu rodičů, tj. rodič absolvuje celou trať s dítětem!!!). Je zakázáno jakkoliv si zkracovat trať závodu, používat nepovolené podpůrné prostředky a vůbec jinak šidit a podvádět. Jízda v háku je povolena. Během závodu je závodník povinen dodržovat pravidla silničního provozu, pokyny policie a organizátorů. Závodník startuje na vlastní nebezpečí, není organizátorem speciálně pojištěn pro tuto akci a pořadatel nepřebírá za žádného účastníka zodpovědnost za újmy na zdraví a majetku.

info a přihlášky:

aspv (at) veltrusy.cz nebo mobil 607 165 497

Z organizačních důvodů prosíme závodníky o přihlášení  nejpozději do pondělí 18. 6. 2018 – mailem, telefonicky, esemeskou.

 

Mapa cyklistické části závodu je ZDE.

Prohlášení zákonných zástupců pro závodníky mladší 18 let ke stažení ZDE.

V případě, že bude do uzávěrky (18. 6.) přihlášeno méně jak 10 závodníků, závod se neuskuteční.

Komentáře

Ocelový Mars 2018 se koná — 1 komentář

  1. Já tedy příjdu:
    Dlouhý Vladimír
    Dlouháni Roudnice
    1960
    i kdyby to byl jen přebor „úči na tripu“ nebo „Čapíni a spol“