Medvědí stezka – krajské kolo 2017

Krajské kolo soutěže Medvědí stezkou proběhlo o víkendu 26. – 28. května v nedalekém Mšeně (i když nedaleké by možná mělo být v uvozovkách, protože, kdo někdy zkusil dostat se do Mšena vlakem, ví, že je to výlet téměř na celé odpoledne). Ale teď zpátky k závodům. Veltruská výprava byla opravdu velmi početná, celkem 31 dětí si vybojovalo postup z okresního kola do kola krajského. Ve Mšeně jsme byli jednoznačně nejpočetnější skupinou a zastoupení jsme měli téměř ve všech kategoriích od mladších žáků až po dorostence. A nejen že jsme byli nejpočetnější, naši závodníci byli i velmi úspěšní. Celkem 11 hlídek si ze Mšena přivezlo medaili a diplom.

Samotný závod však na krajském kole tvoří jen část programu. Pro děti bylo připraveno spoustu dalších soutěží – noční bojovka s Ohniváky, cesta skalním bludištěm se spoustou úkolů i tvůrčí činnost ve skupinkách a mezi tím míčové hry, trampolíny, atd. Byl to opravdu moc povedený víkend plný sluníčka, zábavy, legrace a soutěží, který jsme si všichni naplno užili.

A navíc úspěšné hlídky z krajského kola (v našem případě se jedná o 15 dětí) čeká ještě kolo republikové, které se uskuteční 16. – 18. června v Kletečné na Vysočině. Všem našim závodníkům budeme držet palce.

Kompletní výsledky krajského kola najdete ZDE.

Fotografie z krajských medvědů ZDE.

 

Komentáře jsou zakázány.