Ocelový Mars 2021

Zveme všechny sportovní nadšence v sobotu 26. června na 16. ročník amatérského triatlonového závodu OCELOVÝ MARS. FB událost

Registrace:

přes Messenger, WhatsApp, SMS (733115353) nebo na email capkova28@gmail.com

Startovné: 70 Kč

Vypsané kategorie:

muži, ženy, přeborník ASPV Veltrusy (člen ASPV Veltrusy, který bude mít do 25. 6. 2021 řádně zaplacené příspěvky pro rok 2021)

Sraz:

SOBOTA 26. 6. 2021
– v 8.00 parkoviště u obecního úřadu Veltrusy
– nebo 8.30 pískovna Vojkovice
S sebou: plavky, kolo, helma

Trasa:

PLAVÁNÍ: 500 m (pískovna Vojkovice)
KOLO: 30 km (pískovna Vojkovice – Zlosyň – Úžice – Netřeba – Korycany – Chlumín – Zálezlice – Kozárovice – Bukol – Dědibaby – Dušníky – Všestudy – Červený Mlýn (trasa vede po „okreskách“) – MAPA kola
BĚH: 5 km (okruh veltruským parkem) – MAPA běhu
mapu trasy obdrží každý závodník před startem

Pravidla:

Každý účastník je povinen se v případě kontroly příslušnými orgány na místě prokázat v souladu s aktuálními protiepidemiologickými nařízeními vlády pro sportovní akce potvrzením o negativním testu, očkování, prodělané nemoci či čestným prohlášením.

Závod je určen pro amatérské závodníky bez platné licence ČSTT. Závodníci musí být starší 18 let (závodníci mladší 18 let se mohou účastnit pouze po odevzdání písemného prohlášení rodičů, závodníci mladší 15 let pouze v doprovodu rodičů, tj. rodič absolvuje celou trať s dítětem!!!).
Je zakázáno jakkoliv si zkracovat trať závodu, používat nepovolené podpůrné prostředky a vůbec jinak šidit a podvádět. Jízda v háku je povolena.
Během závodu je závodník povinen dodržovat pravidla silničního provozu, pokyny policie a organizátorů. Závodník startuje na vlastní nebezpečí, není organizátorem speciálně pojištěn pro tuto akci a pořadatel nepřebírá za žádného účastníka zodpovědnost za újmy na zdraví a majetku.

Prohlášení zákonných zástupců pro závodníky mladší 18 let ke stažení ZDE.

Komentáře jsou zakázány.