Ocelový Mars 2019

V sobotu 22. 6. 2019 zveme všechny sportovní nadšence na 15. ročník amatérského triatlonového závodu OCELOVÝ MARS.

vypsané kategorie: muži, ženy, přeborník ASPV Veltrusy (člen ASPV Veltrusy, který bude mít do 20.6.2019 řádně zaplacené příspěvky pro rok 2019)

sraz:

SOBOTA 22. 6. 2019
– v 8.00 parkoviště u obecního úřadu Veltrusy
– nebo 8.30 pískovna Vojkovice
s sebou: plavky, kolo, helma na kolo

trasa:

plavání: 500 m (pískovna Vojkovice)

kolo: 30 km (pískovna Vojkovice – Zlosyň – Úžice – Netřeba – Korycany – Chlumín – Zálezlice – Kozárovice – Bukol – Dědibaby – Dušníky – Všestudy – Červený Mlýn (trasa vede po „okreskách“)

běh: 5 km (okruh veltruským parkem)

(mapu trasy obdrží každý závodník před startem)

startovné: 70 Kč

pravidla: Závod je určen pro amatérské závodníky bez platné licence ČSTT. Závodníci musí být starší 18ti let (závodníci mladší 18ti let se mohou účastnit pouze po odevzdání písemného prohlášení rodičů, závodníci mladší 15ti let pouze v doprovodu rodičů, tj. rodič absolvuje celou trať s dítětem!!!). Je zakázáno jakkoliv si zkracovat trať závodu, používat nepovolené podpůrné prostředky a vůbec jinak šidit a podvádět. Jízda v háku je povolena. Během závodu je závodník povinen dodržovat pravidla silničního provozu, pokyny policie a organizátorů. Závodník startuje na vlastní nebezpečí, není organizátorem speciálně pojištěn pro tuto akci a pořadatel nepřebírá za žádného účastníka zodpovědnost za újmy na zdraví a majetku.

info a přihlášky:

aspv (at) veltrusy.cz nebo mobil 607 165 497

do zprávy prosím uveďte: jméno, rok narození, email, telefon

Z organizačních důvodů prosíme závodníky o přihlášení  nejpozději do pondělí 17. 6. 2019!

Mapa cyklistické části závodu je ZDE.

Prohlášení zákonných zástupců pro závodníky mladší 18 let ke stažení ZDE.

V případě, že bude do uzávěrky (17. 6.) přihlášeno méně jak 10 závodníků, závod se neuskuteční. Závodníků se i letos přihlásilo dostatek, takže závod se uskuteční podle plánu.

Komentáře jsou zakázány.